Vragen? 038 - 333 80 20 info@hylkemafunderingstechniek.nl

Kampen - Hylkema nieuws

Aan de Lorentzlaan in Zwolle zijn we in opdracht van Nijhuis Bouw B.V en Jansen Vastgoed begonnen aan de fundering van een prachtig project in hartje van Berkum. Hier wordt een nieuw onderkomen voor kinderopvang Partou en een complex van dertien appartementen gerealiseerd.
De bouwplaats is strak bemeten en bevindt bovendien zich temidden van de nodige bebouwing en veel groen. Al met al in meerdere opzichten een uitdaging, maar wel één die we graag aangaan. We beschikken niet voor niets over de techniek, kennis, mensen, middelen en ervaring om dit soort opdrachten te klaren.
In dit geval vervaardigen wij als Hylkema Funderingstechniek de mortelschroefpalen, terwijl ons zusje Bufix zorgt voor de stalen buispalen. Bufix Funderingstechniek is gespecialiseerd in het installeren van buispalen en schroefinjectiepalen op moeilijk bereikbare plaatsen. Ideaal voor deze opdracht!
Bijkomend voordeel voor opdrachtgever Nijhuis Bouw b.v. is dat ze met Hylkema Funderingstechniek over één centraal aanspreekpunt beschikken.

Specificaties

Funderingspalen 

Hylkema

Kampen

De stille kracht voor elk bouwproject!

Nieuwste technieken met verschillende soorten (grondverdringende)schroef- en drukpalen

Projectfoto's

Wat kunnen we voor ú betekenen?

©2021 Hylkema Funderingstechniek B.V.   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer