Vragen? 038 - 333 80 20 info@hylkemafunderingstechniek.nl

Hylkema, de stille kracht voor elk bouwproject!

Hylkema, de stille kracht voor elk bouwproject!
Ons werk spreekt tot de verbeelding. Bij de bouwplaats staan altijd mensen te kijken als de palen de grond in verdwijnen. Nu we gebruikmaken van nieuwste technieken met verschillende soorten (grondverdringende)schroef- en drukpalen en het gedreun van de heimachines is verstomd, groeit de publieke belangstelling. Respect en verbazing voor het heigeweld hebben plaatsgemaakt voor verwondering over innovatieve, stille en duurzame technieken.
Geweldig dat we, ook in de bebouwde omgeving duurzaam kunnen werken met veel minder CO2 uitstoot, zonder lawaai en zonder zware trillingen. Als bedrijf is het voor ons natuurlijk ook belangrijk dat heel bouwend Nederland weet dat Hylkema Funderingstechniek B.V. de stille kracht voor elk bouwproject is.
Daarom hebben we @Bouwmeester Media de opdracht gegeven een duidelijke brandingcampagne te ontwikkelen die al onze sterke, onderscheidende punten benadrukt.
Ze zijn inmiddels begonnen met opvallende vacature-advertenties en aansprekende storytelling op de social mediakanalen. Onderstaande bedrijfsvideo is ook een onderdeel van de campagne. Benieuwd wat jullie ervan vinden.

Wat kunnen we voor ú betekenen?

©2021 Hylkema Funderingstechniek B.V.   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer